Stansbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel stansbedrijf? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van stansen? Neem dan contact op met Coolen! Doordat wij de meest uiteenlopende producten hebben geproduceerd, is geen enkele vraag te gek voor ons.

Wat kan een stansbedrijf voor u betekenen?

Een stansbedrijf beschikt vaak over verschillende professionele machines. Coolen werkt met o.a. de brugstans welke zeer geschikt is voor de grote formaten of wanneer er gestanst wordt vanaf een rol. Daarnaast hebben wij ook een machine voor stanswerk uit kleine formaten materiaal of restmateriaal.

Het inschakelen van een professioneel stansbedrijf met goede machines levert u veel voordelen op. Wij kunnen bijvoorbeeld meerdere lagen tegelijk snijden, hierdoor kunnen we efficiënt en dus kostenbesparend werken. Ook zijn de vormen exact en in een strakke vorm, waardoor er geen misproductie is.

Coolen, professioneel stansbedrijf

Coolen is actief als stansbedrijf in veel verschillende branches. Zo kunt u denken aan de automotive-industrie, defensie, sport, zorg, design, enzovoorts. Wij richten ons voornamelijk op de productie van grotere aantallen en series. Omdat elk ontwerp anders is, vinden wij productontwikkeling zeer belangrijk. We bekijken samen wat een product uiteindelijk mag kosten en welk materiaal het meest geschikt is voor de gewenste eisen. Samen komen we tot het gewenste ontwerp en gaan we het productieproces zo efficiënt mogelijk inzetten. Vakmanschap vormt bij ons de basis van de ontwikkeling, we investeren daarom veel in opleiding zodat we dit kunnen waarborgen.

Wilt u een dus een professioneel stansbedrijf inhuren voor uw speciale product? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk advies
Meer weten over Coolen, of een persoonlijk advies?
Neem contact op met
Koen Tangelder
Of bel (040) 2 815 815
Wat kunnen wij voor uw product betekenen? stel uw vraag
© Coolen B.V. 2023 All Rights Reserved.