Automotive

Opdrachtgevers uit de automobielindustrie vertrouwen op de kwaliteit en just-in-time leveringen van Coolen. De ene klant heeft een uitgewerkte tankhoes die simpelweg zo snel mogelijk geproduceerd moet worden, de ander rekent op wat meer feedback en betrekt onze R&D afdeling graag al bij de ontwikkel fase voor die innovatieve stoffering van hun nieuwste voertuig. Beiden vinden zij bij Coolen de gevraagde samenwerking.

Logistiek, Projectbegeleiding, engineering en innovatie spelen een grote rol in het vervaardigen van automotive gerelateerde producten. Via een elektronische data interface kunnen orders digitaal worden ingelezen en direct uitgevoerd. Volledig op maat en volgens uw specifieke technische eisen waar het nieuwe autointerieur, beschermhoes of andere dergelijke producten aan moeten voldoen.
Bekledingsmaterialen, zoals kunstleder, geweven stoffen en ook tapijt worden CAD-CAM gesneden om vervolgens gestikt, bekleed en gemonteerd te kunnen worden. Kortom een efficiënt proces zodat onze opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een Nederlands kwaliteitsproduct met een eerlijke prijs.

Onze opdrachtgevers in de automotive staan voor:

  • betrouwbaarheid
  • veiligheid
  • duurzaamheid
  • samenwerking
  • snel schakelen
Persoonlijk advies
Meer weten over Coolen, of een persoonlijk advies?
Neem contact op met
Koen Tangelder
Of bel (040) 2 815 815
Wat kunnen wij voor uw product betekenen? stel uw vraag
© Coolen B.V. 2023 All Rights Reserved.